Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klinci su budućnost
Povratak na članak

'Želimo stvoriti školu po uzoru na Dinamo koji sjajno radi s mladima'

– Reprezentacija ima vrhunskih igrača, dokazala je da se sad može nositi i s najjačima. Zaista imamo prave majstore koji postižu odlične rezultate. Dario Marinović, primjerice, igra za El Pozo u Španjolskoj, a to vam je slično kao Modrić i Kovačić u Realu.

Komentari 5

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
20:27 01.12.2015.

Jedan drugi Kujtim ( Šala ) je drmao ovim prostorima u svoje vrijeme

VL
SO
srecko.orsulic123
22:08 01.12.2015.

Dinamo najbolji klub u Hrvata !!

VL
IM
imota.morlak
03:22 02.12.2015.

Samo naprijed Morina i ostali vitezovi futsal nogometa ! Želim vam sve najbolje. Žalimo moćnu hrvatsku futsal ligu, mnoštvo gledatelja i sponzora, puno novca i konačno da futsal prigrli i hrvatska dalekovidnica.

VL
TO
Toma2
23:45 01.12.2015.

E da su nam ljudi kao braća Morina, Đulvat, braća Mavrović, Martić... rade u velikom nogometu. Dinamo bi napadao europski naslov. Sve najbolje vam želim i da pokorite futsal svijet s generacijama koje odgajate

VL
Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
08:22 02.12.2015.

Ako želite stvorit školu po uzoru na dinamo onda vam treba dobar auto i vreća novaca. Jer kako drugačije dinamo dolazi do ''svojih'' talenata!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.