Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I LINEKER SE POKLONIO
Povratak na članak

Želim vidjeti kako Gerrard podiže pehar namijenjen prvaku! Zaslužio je to

Kapetan Liverpoola Steven Gerrard 30. svibnja navršit će 34 godine. A 11. svibnja na Anfield u zadnjem kolu dolazi Newcastle, vidjet ćemo hoće li te nedjelje dobiti najljepši rođendanski dar.

Komentari 1

SA
SI aka SI
08:50 15.04.2014.

jedan od endema u svijetu potjere za novcem. Istina, osvojio je jednu LP, ali u najboljim danima mogao je birati momčad i poosvajati sve. Nama neutralnima su simpatije uvijek na strani ovakvih klubova. Relativno ne tako zvučna imena (osim Gerrarda i Suareza) na klupi i terenu, odlični navijači i himna, klub sa velikom tradicijom koji je poklekao pred arapskim i ruskim milijunima. I zato da- ako osvoje, biti će to podvig ravan onom njihovom preokretu u Ateni kada su preokrenuli Milanovih 3:0 i osvojili LP. A Gerrard ponajviše kao nagradu za svoju lojalnost

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.