Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Capellovi snovi o SP-u

Želim finale Engleska-Italija, ali me strah himni

Fabio Capello
AFP/Reuters
11.12.2009.
u 13:35

Engleski izbornik Fabio Capello otkrio je svoj idealan scenarij za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi...

"Volio bih finale Engleska-Italija. Bilo bi to sjajno za nas, za mene i za cijelu Italiju. Najteže će mi biti kad krenu himne, ali ja sad nosim drugi dres i moram za njega raditi. I uvjeren sam da smo dovoljno jaki da pobijedimo svjetskog prvaka."

Zanimljivo, Englezi i Talijani igrali su samo jednom međusobno na svjetskim smotrama od 1950. kad se Albion prvi put pojavio, i to 1990. u utakmici za treće mjesto na SP-u u Italiji kad je domaćin slavio sa 2:1.

Komentara 1

BO
bosanac
01:46 12.12.2009.

a jebi ga Capelo Slovenci vas izbaciti hoce a ti vec o finalu pricas. Ali ih se nebojis. 7 : 1 za Englesku dobiti ce Slovenci vise nego SCG protiv Argentine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije