Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA IZ BiH

Zdravko Mamić se javio iz Međugorja: Bili bolji ili lošiji, Isus nam je pružio nadu

Mostar: Konferencija za medije Zdravka Mamića u hotelu Mepas
Denis Kapetanovic/PIXSELL
09.04.2023.
u 19:44

“Bili lošiji ili bolji, Isus je za sve nas uskrsnuo i pružio nam nadu u oprost i život vječni!”, napisao je Zdravko Mamić na svojem Facebook profilu

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa i bivši 'alfa i omega' Dinama Zdravko Mamić obratio se na društvenim mrežama porukom čestitke za uskršnje blagdane.

“Bili lošiji ili bolji, Isus je za sve nas uskrsnuo i pružio nam nadu u oprost i život vječni!”, napisao je Zdravko Mamić na svojem Facebook profilu, te dodao:

“Neka vam ovaj Uskrs bude blagoslovljen, pun sreće, ljubavi i nade! Voli vas Zdravko Mamić!”, poručio je bivši prvi čovjek hrvatskog nogometnog prvaka Dinama.

Prije ove poruke za Uskrs, Zdravko Mamić se u Hercegovini na neko vrijeme udaljio od jačih javnih istupa. Pamti se konferencija za novinare održana u siječnju u Mostaru, na kojoj su najviše odjeknuli napadi na Krešimira Antolića i vođenje Dinama.

Nakon toga je Mamić poručio da se povlači iz borbe za nastavak utjecaja u Dinamo, u što su rijetki povjerovali. Podsjetimo, u Dinamu je imenovana nova Uprava na čelu s Darijem Šimićem, koji još od 2014. djeluje protiv kriminalnih radnji Zdravka Mamića.

Komentara 9

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
20:55 09.04.2023.

Samo tvrdo

Avatar Gustav
Gustav
21:52 09.04.2023.

Lako tebi maminjo pričati sve lijepo o uskrsu kada ti na jajcima sjedi mlada koka ! 😜

JO
jocoudriga
20:40 09.04.2023.

Pružio ti je ne samo nadu da nećeš završiti u bajboku , već i milijune koje si maznuo na tuđoj muci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije