Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov savjetnik

Mamić povlači žalbu na USKOK-ovu optužnicu: Dosta mi je. Prvo hapse, a onda istražuju!

Zdravko Mamić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/7
17.10.2016.
u 11:51

Dosta mi je. Prvo hapse, pa onda istražuju. Dok sam ja obvezan sam čuvati tajnost postupka, institucije države distribuiraju medijima dijelove informacija o predmetima kako bi me učinile krivim prije suđenja – piše Zdravko Mamić

Zdravko Mamić, Dinamov savjetnik, na svom Facebook profilu objavio je dopis u kojem piše kako povlači utemeljenu žalbu na USKOK-ovu optužnicu. Isto to učinit će brat Zoran Mamić i Damir Vrbanović.

"Dosta mi je. Prvo hapse, pa onda istražuju. Dok sam ja obvezan sam čuvati tajnost postupka, institucije države distribuiraju medijima dijelove informacija o predmetima kako bi me učinile krivim prije suđenja. Toliko o presumpciji nevinosti. Stoga moj brat Zoran Mamić, Damir Vrbanović i ja povlačimo utemeljenu žalbu na USKOK-ovu optužnicu. Poštujemo sud kao jedino mjesto gdje se dokazuje neovisnost i očekujemo brzo suđenje. Veselimo se da će javnost doznati punu istinu. Pravo na suđenje u razumnom roku jamči nam i Europska konvencija za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda."

Komentara 43

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
11:57 17.10.2016.

Jedino se u ratu tako postupa.Uhapsi pa sam dokazuj da nisi kriv.Ne branim te gospodine Mamiću već hoću da kažem da je u našem nogometu još uvijek "ratno stanje".⚽️🕶

Avatar ivo587
ivo587
12:29 17.10.2016.

Pa živimo i dalje u Jugoslaviji, kaj nije to znao Mamić.

RA
ravdro
12:31 17.10.2016.

Mamić ne može ništa o optužbama pričati kao i njegovi odvjetnici, a mediji i tužitelji se mogu nabacivati raznim izjavama iz dana u dan i tvrditi što hoće, oni se ponašaju kao sud. Partijski represivni aparat nema nikakve dokaze oo kriminalu, nego samo gomilaju indicije i tim indicijama hrane izopačene komentatorske trolove koji siju mržnju i izopačenu percepciju na račun Mamića. Mamić se bude nažalost morao nositi s time još nekoliko godina dok svom tom cirkusu ne presudi sud.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije