Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što se sve događalo
Povratak na članak

Zdravko Mamić: Bili smo za sve opcije, ali ovo je viša sila

Sudac Ivan Bebek nešto iza 19 sati još jednom je izašao na poljudski travnjak.

Komentari 4

TR
Trempetich
11:28 25.02.2013.

Koliko je lova uzela maha kad ćemo sada u barem još dva dana pročitati oko 20 članaka kako je pala kiša pred derbi pa moramo dešifrirati što se dogodilo. Pala je kiša, utakmica je odgođena. Danas je ponedjeljak, tekma see igra u srijedu i bok. Boli nas briga što je mislio Mamić 7 minuta prije utakmice ili što je neki lokalni hajdukovac bio napaljen 3 minute nakon odgode.... Pa nije kiša SF.

VL
SE
sestrićna
11:48 25.02.2013.

e ako je mamić to rekao ja njemu vjerujem :))))))))))))))

VL
OS
osby
16:19 25.02.2013.

Mamic je car za sve vas u Hrvatskom nogometu.Hajdukovac sam cijeli zivot ali sam realan.U HAJDUKU NEMA LOPOVA A VJECITI GUBITAK NA RACUNU,GDJE JE LOVA OD SVIH TRANSFERA?MAMIC LOPOV A DINAMO NIKADA U MINUSU,KAKO?Ovo sranje sa tekmom pokazuje kakvi konji rade u Hajduku.Zbog ovakvih stvari se ne odgada utakmica niti u Topolju.Sram vas bilo svi van iz Hajduka i ucite od Mamica kako se voli i radi u svom klubu.

VL
PA
pancho53
19:58 26.02.2013.

pa nije valjda Zdravko kriv što je pala kiša,a Poljud sve više liči na splitsku Arenu.Mamiću daj nešto kinte da saniraju stadion,nema Tileta više da im pomogne.Dinamo živi vječno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.