Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo i Hajduk
Povratak na članak

Zašto svaki ulazak hrvatskog kluba u Ligu prvaka nosi i svjetsku blamažu?!

Četvrtfinale pa krađa novca, bod kod europskog prvaka pa raspad i sudske tužbe, Real u šahu pa sumnje u namještanje, ponajveća pobjeda u povijesti pa doping...

Komentari 14

SO
sonce
18:01 08.10.2015.

Ademi je čist brez droge, sve dok mu se ne dokaže. Šta će novinari pisati kad se naknadno ugotovim da je došlo do greške pri analiz urina.

VL
Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
18:55 08.10.2015.

Samo se vi rugajte Englezi, znamo kako vi dolazite do investicija u nogomet, dovedi kriminalce i stipse iz cijelog svijeta neka peru lovu u Premier ligu, Abramovich, Al Thani, Murdoch, Glazer, švercate pare preko Tel Aviva i Abu Dhabija, ucjenjujete UEFA-u, doć će i vama USKOK jednog dana. A inače, nogomet vam je užas!

VL
Avatar Istina je voda duboka
Istina je voda duboka
19:07 08.10.2015.

Prestrašno je kako kvazi novinari razapinju jednog hrvatskog igrača prije nego se uopće zna o čemu se radi. da podsjetim dušebrižnike; pasti na doping testu se može čak i ako se na bilo koji način slučajno unese neki sastojak kojii ničim ne može utjecati na njegovu fizičku moć na utakmici ali se može pokazati u krvi ili mokraći kao nedopuštena supstanca. To će se znati nakon B nalaza, a do tada nitko nema prava pljuvati po ovom izuzetnom mladiću!

VL
GM
Gusta magla
19:11 08.10.2015.

Kladim se da su ovo pisali Junaci i Delac

VL
Avatar Titanov sin
Titanov sin
19:03 08.10.2015.

Ademi je naš kapetan, svi koji volimo klub smo uz njega. Siguran sam da nije namjerno nešto zabranjeno uzimao. Na žalost je hrana koju jedemo i mi puna zabranjenih supstanca, ali nas nitko poslije ručka ne zove na doping kontrolu, je....iga!!!

VL
DU
Deleted user
20:16 08.10.2015.

Večernji napiše kako se Dinamo i Hajduk blamiraju. Ja napišem kako se Večernji blamira sa ovakvim kvazi piskaranjem i to na današnji dan. I onda mi taj Večernji partijski izbriše moj komentar. Dakle Večernji se blamira. Dinamo i Hajduk se ne blamiraju. Pišete bezvezarije i onda bi brisali nečija mišljenja. Komentari koji nekog vrijeđaju se brišu ma jeli? Vi vrijeđate konstantno recimo Dinamo i kaj ko bu vas brisao? Blamirate se kvazi piskarala iz Večernjaka. To je moje mišljenje i da vidimo hoćete li to partijskim sistemom obrisati? Namjerno ponavljam partijski jer ste pre očiti. Razumijem plaćeni ste ili ti plaćenici.

VL
TU
tukinjo
19:46 08.10.2015.

Na danasnji dan kada slavimo neovisnost .. Netko se usudi objaviti ovakav clanak.. Pa zar vas nije sram , gdje zivite.. Kakva blamaza.. Postoje zakoni i svatko je odgovoran za svoja djela..blamaza je zivjeti u Hrvatskoj , a istu ne voljeti..blamaza je kad niste ponosni sto ste Hrvati.. Sram vas bilo ..

VL
TU
tukinjo
19:46 08.10.2015.

Na danasnji dan kada slavimo neovisnost .. Netko se usudi objaviti ovakav clanak.. Pa zar vas nije sram , gdje zivite.. Kakva blamaza.. Postoje zakoni i svatko je odgovoran za svoja djela..blamaza je zivjeti u Hrvatskoj , a istu ne voljeti..blamaza je kad niste ponosni sto ste Hrvati.. Sram vas bilo ..

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
00:26 09.10.2015.

Valja dolaziti da optuzbe Ademiju za doping, dolaze iz organizacije ciji je predsjednik upravo suspendiran zbog istrage o korupciji.

VL
Avatar ČEPlN
ČEPlN
18:03 08.10.2015.

u ovim analizama nije moguća greška, greška je jedino što neće biti do kraja života istjeran iz sporta

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.