Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽDRIJEB 2. PRETKOLA Lp
Povratak na članak

Zajec o Kopru: Dobro je što smo već igrali s njima

Nogometaši Dinama u 2. pretkolu Lige prvaka igrat će protiv slovenskog Kopra. Prvi susret se igra 13./14. srpnja u Zagrebu, a uzvrat je tjedan dana kasnije.

Komentari 14

OB
-obrisani-
00:09 22.06.2010.

- Kopar zna igrati, radi se o iskusnoj momčadi koja je dobro postavljena na terenu. Sigurno nam neće biti lako, ali mi se danas već počinjemo spremati za te dvije utakmice. sta bi bilo da si dobio recimo RB salzburgaurga ostali bi doma i mahali bijelom zastavom daj nebudi chka zajec i reci idemo na piknik samo do kopra......sve rijeseno vec u prvoj utakmici....Boze sto nisam trener

VL
BL
Bljakonja
12:35 21.06.2010.

Informacija iz prve ruke...Zajec je završil na infektivnoj \"Fran Mihaljević\"...dobil je diareju, nakon kaj je čul da Dinamo igra s Kopilanerima...pardon, s Kopranima...

VL
FE
Felicijen
21:09 21.06.2010.

\"Koper\" je izuzetno jak pa ako izgubimo, nije ništa čudno. I \"Gornja Dubrava\" je isto tako jaki klub pa ako nam daju kao sparing partner hrpu golova, ni to nije čudno. Uopće, svi su oko nas tako jaki da ja uopće ne znam zašto se mi u \"Dinamu\" bavimo nogometom!?

VL
ES
Escudo
14:54 21.06.2010.

janez ja bih s tvojom mamom imao odnos ;)

VL
CR
crocro
09:06 21.06.2010.

Kada trener Dinama (bez obzira koji je u datom trenutku), kaže slijedeće: \"Dinamo započinje utakmice pretkola lige prvaka i Dinamu nije važno koga će dobiti za suparnika. Dinamo je toliko kvalitetan i superioran da će ostvariti svoj cilj. A to je ulazak u Ligu prvaka\", tada će za mene Dinamov trener biti vjerodostojan i pouzdan. A ne već sada za utakmice pretkola lige prvaka strahovati da li će dobiti neki Željezničar, neku Mladost ili Vatrogasac iz neke zabiti. Jer kako Zajec izjavljuje svi su opasni. I to je alibi za enentualni porazt. Pa zar poraz nebi bio sramota? Pa zar Dinamo nije opasan za takve klubove. Zašto se Dinamu tresu gaće kod svakog izvlačenja protivnika? Zato što je nesiguran, igračli osakaćen i oscilirajućih igara, a želi sudjelovati u Ligi prvaka. Ja Dinamu želim sve najbolje. Želim da pobijedi sve protivnike u pretkolu i da bude dostojan predstavnik Hrvatske u Ligi prvaka. Ali stvar je u tome da Dinamo treba istesati do te mjere da se nikoga ne boji, da je ubojit i da drugi strahuju da ne izvuku za protivnika baš njega. A ne već sada kukati i na taj način Dinamovu glavu servirati na pladnju gladnih nižerazrednih klubova, unaprijed im stavljati na znanje da se svakoga boje. Ako od Dinama ne žele stvoriti europsku momčad od koje će se drugima tresti gaće, neka svi podnesu ostavke i napuste svoje fotelje i predaju ih onima koji će \"umiratii\" za voljeni klub.

VL
OB
-obrisani-
10:16 21.06.2010.

NK Dinamo je veliki faorit da prođe 2 pretkolo lige Prvaka..Za treče pretkolo če več biti nemoguče..

VL
JU
juma
10:53 21.06.2010.

Ma koga bi ti vec sada izbjegavao, kad u 2 pretkolu igraju prakticki amateri? Kako te nije sramota to izjaviti, a igraci vam se transferiraju za milijune eura, voze skupa auta i placeni su u relaciji prema ucinku, vjerovatno najskuplje u Europi? Koga hoces izbjeci? Konobare? Kuhare? Vozace autobusa? Naime, sve su to zanimanja u kojima buduci protivnici cestito zaradjuju svoj kruh, dok se vi besramno vucete po terenu i jos ste za to placeni.

VL
OB
-obrisani-
14:03 21.06.2010.

Biče težko igračima Kopra protiv svih tih stranaca u NK Dinamo igrati..Bojim se da če oni odigrati na World Cup 2010 iskustvo što u hrvatskom slučaju znači na odmorenost i relaksaciju..

VL
MI
mirUsvijetu
15:37 21.06.2010.

Zajec je nedokazan trener, ali on će za razliku od drugih par u početku imati podršku novinara, navijača...Neće se stvarati preloša atmosfera kroz novine, doći će veliki broj navijača, i to je velik poticaj. A za ostalo će se sam Zajec morati potruditi. Od imena i stare slave se ne živi. Ima sve preduvjete da pokuša nešto napraviti. I mir u svalčionici, i podršku sa svih strana. Pa ako ne uspiju, to je zato što momčad neće biti dovoljno kvalitetna i dobra. Nikakve druge izlike neće biti. Živi bili pa vidjeli što ova eurospka sezona nudi.

VL
OB
-obrisani-
17:15 21.06.2010.

jao, nepismena stoko, nije \"Zajec o Koperu\", neg \"Zajec o Kopru\"

VL
OB
-obrisani-
19:26 21.06.2010.

Ma NK Dinamo je jak i silovit kao i Hrvatska reprezentacija..Biče to vrlo težak suparnik za NK Koper..

VL
DU
Deleted user
22:51 21.06.2010.

ja ne kuzim tog frajera,pa tko bi mu odgovarao,koga se ne boji?...pravi zec

VL
ZL
Zlatko72
06:38 22.06.2010.

sta se pravite budale pa kopar vec ima kopu zato zec na rostilj hihihiiihi zajec je doktor za takve stvari poznam ga ja kada sam treniro za zagreb upozno sam mangupa pravi dasa

VL
OB
-obrisani-
09:03 23.06.2010.

Kako ste Hrvati blažen narod. Vanjka EU saveza, vanka monetarne unije, vanka OECD, vanka World Cupa u nogometu, ma vanka svega savremenog zbivanja..Možete spokojno sedjeti na sofama pred TV, pušiti i smireno slušati Thompsona. A Slovenija je u vatri, zastave su visoko podignute, EU problemi nas pritišču a iščekivanje na utakmicu sa Engleskom nas ubija u duši..Jao da mi je biti prosječni zapadni balkanac i zujiti bez obaveza, izazova i iščekivanja..Nema toga, nema mira i spokoja jer mi smo EU savez i World Cup klasa i izazovi, nemir i obaveze se stalno nanovo nameču i nama uspješnima nadolaze...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.