Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Zagrebaši izgubili, za prolaz im treba kiks Motora u Zaporožju

Mirko Alilović, Zagreb CO vs Vezsprem (1)
Daniel Kasap/Pixsell
15.02.2014.
u 23:15

- Veszprem je preozbiljan klub da bi si dopustio takvu blamažu. Njihovi igrači su plaćeni da pobjeđuju - rekao je Boris Dvoršek

Rukometaši CO Zagreba nekako su očekivano izgubili na gostovanju kod Veszprema u pretposljednjem kolu skupine Lige prvaka - 27:34 (11:19). Nakon lošeg prvog poluvremena Zagrebaši su više nego solidno odigrali drugo, čak su u jednom trenutku zaostajali samo četiri pogotka.

- Realno, trebali smo izgubiti tri do četiri razlike. U prvom poluvremenu smo se sporo vraćali, napravili smo previše pogrešaka i na kraju taj dio izgubili sa osam razlike. Drugo poluvrijeme je bilo sasvim u redu - rekao je Boris Dvoršek, trener CO Zagreba.

U ostalim utakmicama skupine, njemački Löwen pobijedio je u gostima ruski St. Peterburg sa 32:23, dok je Pivovarna Laško (Slišković 6) bila bolja od Motora (30:27). Situacija uoči posljednjeg kola je takva da Zagrebašima za prolaz u osminu finala treba domaća pobjeda protiv ruskog prvaka. No, to nije sve. Zagrebaši mogu ispasti uz pobjedu ako Motor u posljednjem kolu na svom parketu svlada Veszprem koji je osigurao prvo mjesto i odlazi u Zaporožje bez posebnog motiva.

- Veszprem je preozbiljan klub da bi si dopustio takvu blamažu. Njihovi igrači su plaćeni da pobjeđuju - rekao je Boris Dvoršek, trener CO Zagreba.

Zagreb je u Mađarskoj igrao u sljedećem sastavu: Stevanović (17 obrana), Ivić, Horvat 5, Čorić 3, Obranović 3, Stepančić 3, J. Valčić 3, Mandalinić 2, Matulić 2, Šandrk 2, Šebetić 2, Šprem 1, Šušnja 1, Kovačević, T. Valčić, Vuglač.

Kod Veszprema je najefikasniji bio Momir Ilić sa osam pogodaka. Renato Sulić postigao je četiri, a Mirko Alilović imao je 11 obrana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije