Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK

Zagrebački dio Nadzornog odbora podržao trenera Krstičevića

Miso Krsticevic (1)
Ivo Čagalj/PIXSELL
28.04.2012.
u 08:02


James i Lima su na izlaznim vratima jer im se ne da plaću čekati kao praznik

Petorica Hajdukovih nadzornika, predsjednik Josip Paladino, te Jako Andabak, Ljubo Pavasović, Ante Majić i Vjekoslav Hrabar, to je onaj zagrebački dio Nadzornog odbora bijelih, saslušali su trenera Mišu Krstičevića.

Sastanak se zbio u odvjetničkom uredu Ljube Pavasovića u centru Zagreba, u Jurišićevoj se rješavala sudbina Hajduka, a uz Krstičevića su još bili v.d. sportskog direktora Milo Nižetić i predsjednik Hrvoje Maleš. Željeli su čuti trenerove planove o novoj sezoni, njegovo mišljenje o aktualnom igračkom kadru. Uglavnom, Krstičević je dobio podršku u svom radu i viziji, a to znači da je dobio zeleno svjetlo za mladi, poletni i agresivni Hajduk. Naravno, sve to znači i jeftini Hajduk, koji će se uglavnom oslanjati na juniorski kadar koji je Krstičević trenirao dok nije preuzeo prvu momčad. Naravno, sve to ne znači da se bijeli ne kane ojačati za predstojeću sezonu. Plan je jeftino i kvalitetno kupovanje, to baš ne ide zajedno, ali najprije valja vidjeti tko sve odlazi iz Hajduka.

>> Na koga su bacili oko u Hajduku, a tko je na izlaznim vratima čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

 

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
09:36 28.04.2012.

Pa trenera Krstičevića treba podržavati jer kao prvo ne igra on nego igrači a kao drugo igrači imaju sjajne rezultate i predstave u poslednje vrijeme..

NO
Nordovest
09:51 28.04.2012.

Podržavam i ja Krstičevića, i šteta je što u prvenstvu ima još samo dva kola. da ih je bar sedam, ode hajduk , hvala bogu, u drugu ligu.

DU
Deleted user
08:41 28.04.2012.

Najbolje je i sve klubove presliti u Zagreb! Što će uopće tamo neki Hajduk, Split...kada imamo Dinamo, Lokomotivu...pa i pola Dalmacije i Hercegovine, koja navija za \"prave\" klubove, je u Zagrebu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije