Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Zagreb protiv St. Peterburga, a svim srcem navijat će se za Mađare

Zagreb CO Partizan (1)
22.02.2014.
u 11:30

– Iskreno ne vjerujem da Motor može dobiti budu li Mađari igrali ozbiljno. A dosad su igrali više nego ozbiljno, primjerice protiv nas

Kolo prije kraja igranja po skupinama rukometne Lige prvaka ostala je samo jedna nepoznanica: hoće li u osminu finala CO Zagreb ili ukrajinski Motor. Bude li sve išlo po planu, onda bi se među šesnaest trebali ugurati zagrebaši. Naime, momčad Borisa Dvoršeka u zagrebačkoj Areni večeras (19 sati) dočekuje posljednju momčad skupine, ruski St. Peterburg koji je u dosadašnjih devet utakmica osvojio samo jedan bod.

Motor u Harkivu dočekuje mađarski Veszprem koji je odavno osigurao prvo mjesto u skupini. Ukrajincima treba pobjeda. Svi drugi ishodi idu na ruku zagrebašima.

– Iskreno ne vjerujem da Motor može dobiti budu li Mađari igrali ozbiljno. A dosad su igrali više nego ozbiljno, primjerice protiv nas kada im isto tako nije trebala pobjeda. Imamo obećanja njihova kluba da će odigrati maksimalno ozbiljno, štoviše poručili su da možemo mirno dočekati svoju utakmicu – rekao je Boris Dvoršek.

Ispadnu li zagrebaši, to će biti drugi put zaredom da neće igrati u osmini finala Lige prvaka. Lani ih je izbacio Dinamo iz Minska koji je trenutačno pred bankrotom. U povijesti Lige prvaka zagrebaši nisu prošli prvi krug još samo 2007. godine kada su u skupini bili iza Flensburga i Čehovskih medvjeda. Ali su kao treći u skupini nastavili igranje u Kupu kupova gdje su došli do polufinala. Motor nikad nije igrao skupnoj fazi Lige prvaka. Lani su došli do skupine u Ligi EHF-a gdje su izgubili pet od šest utakmica. Zanimljivo je da su izgubili sve tri domaće utakmice, od Koldinga, Löwena i Tatrana. A još su k tome igrali u svojoj dvorani, u Zaporožju, a danas (16 sati) bit će domaćini u Harkivu. Zagreb igra tri sata kasnije u Areni s Rusima. 

>> Dvoršek se nada poštenju Veszprema i punoj Areni
>> Alilović: Zagreb neka se ne brine, nećemo se sramotiti u Harkivu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije