Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
APSOLUTNA DOMINACIJA

Zagreb osvojio 23. naslov prvaka, Zlatko Horvat je svjetski rekorder

CO Zagreb
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/13
01.06.2014.
u 18:44

– Ne znam koliko sam puta podizao pehar kao kapetan. Znam da sam kapetansku traku naslijedio od Denisa Špoljarića kada je otišao u Celje – rekao je Zlatko Horvat.

Rukometaši CO Zagreba (Ivić 21 obrana, Matulić 5) pobijedili su Karlovac sa 33:23 u posljednjem kolu Lige za prvaka. Tom pobjedom samo su potvrdili 23. naslov prvaka Hrvatske u isto toliko održanih prvenstava Hrvatske. Teško je povjerovati da netko u ostalim europskim ligama ima veći broj naslova od zagrebaša. Ono što je sigurno jest činjenica da je Zlatko Horvat, kapetan CO Zagreba, svjetski rekorder po broju osvojenih naslova nacionalnog prvenstva. Ukupno ih je osvojio 11, prvi daleke 2004. godine kada je imao samo 19 godina.

Ne znam koliko sam puta podizao pehar kao kapetan. Znam da sam kapetansku traku naslijedio od Denisa Špoljarića kada je otišao u Celje – rekao je Zlatko Horvat.

Hoće li dočekati i okrugli 15. naslov u dresu Zagreba? Imao bi samo 33. godine.

– Ne znam, teško je reći. Činjenica je da nisam išao u inozemstvo kada sam mogao. Sad već imam dosta godina (op. a. 29), ali tko zna. Možda dođe neka dobra ponuda – rekao je Horvat.

Naslov neće stići proslaviti jer već sutra s reprezentacijom odlazi u Južnu Koreju.

>> Sulić ne igra za reprezentaciju, a u idealnoj je momčadi Lige prvaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije