Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo igra u Torinu
Povratak na članak

Zadnja šansa plavih da ne ostanu najgori u Ligi prvaka

Juventusu treba pobjeda da bi, bez obzira na rezultat, utakmice Lyon – Sevilla zadržao prvo mjesto u skupini, što nije nevažno za sljedeći krug natjecanja

Komentari 6

ES
esseker71
13:24 07.12.2016.

Kakav god rezultat veceras bio, nista manje necu voljeti Dinamo.

VL
SE
senior
10:52 07.12.2016.

Bolje biti "prvina selu a zadnji u gradu nego biti zadni u selu a u grad nemreš ni prismrditi".

VL
SE
senior
10:48 07.12.2016.

Bolje biti kanta za napucavanje u Londonu, Parizu, Madridu, Minchenu, Torinu i za to dobiti puno, puno nofčeka nego biti kantica za napucavanje u Splitu, Osijeku, Puli, Zaprešiću, Bjelovaru Rijeci i Zagrebu i inim nogometnim mega veli veličinama za crkavicu.

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
13:36 07.12.2016.

Ja imam sebi taj domoljubni strah i patnju da ako Juve danas odigra sa punim gasom mogla bi sljediti kanonada i čak bi mogel naš idol Mandžo ponekog anoko nedomoljubno metnuti i naš balkanski ceker.

VL
FT
feel_the_coruption
13:22 07.12.2016.

Bitno je ući u Ligu prvaka. Da Zdravko i "la famiglia" otmu novce od lige prvaka. Onda je bitno prodati sve što se prodati može, da Zdravko otme dinamu i novac od prodaje igrača. Otvore se firme po cijelom svijetu, pokušava se nadmudriti poreznike. Rezultat nije bitan, navijači nisu bitni, klub kao takav njima nije bitan, dinamo trenutačno postoji samo za mamićevu krađu..Sramota od rezultata i sramota od posjete stadionu, jer zagrepčanci ne žele kupiti ulaznicu da jer to ide direkt na njegov tekući...Da se ima za Slokovićku i Prodanovića.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.