Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE SPORT

Xavi najavio odlazak iz Barcelone. Otkriveno koga igrači žele za novog trenera Katalonaca

FILE PHOTO: Spanish Super Cup - Semi Final - FC Barcelona v Osasuna
JUAN MEDINA/REUTERS
29.01.2024.
u 16:00

Kada smo kod Španjolske, recimo da bi španjolski vratar David de Gea mogao otići u Al Shabab. Proslavljeni golman slobodan je igrač otkako mu je istekao ugovor s Manchester Unitedom krajem prošle sezone.

Zimski nogometni transferni rok bliži se kraju, a klubovi još imaju vremena tražiti pojačanja za proljetni dio sezone. Kada je HNL u pitanju, sve se više piše o tome da je Mijo Caktaš na pragu odlaska iz Osijeka. Vjerojatno će napustiti klub do kraja prijelaznog roka.

Promjene su na vidiku i u Barceloni. Naime, trener Xavi Hernandez objavio je da će na kraju sezone napustiti klupu. Brojni mediji počeli su nagađati tko će ga naslijediti, u prvi plan guraju Brightonova menadžera Roberta De Zerbija, dok katalonski Sport tvrdi da igrači žele povratak Luisa Enriquea, aktualnog trenera PSG-a.

VEZANI ČLANCI:

Kada smo kod Španjolske, recimo da bi španjolski vratar David de Gea mogao otići u Al Shabab. Proslavljeni golman slobodan je igrač otkako mu je istekao ugovor s Manchester Unitedom krajem prošle sezone.

De Gea se ranije povezivao s Al Nassrom, klubom za koji igraju Cristiano Ronaldo i Marcelo Brozović. Al Shabab trenutačno drži 11. poziciju ljestvice prvenstva Saudijske Arabije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije