Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FA KUP

Wolverhampton ispao na nevjerojatan način, primio dva gola u sudačkoj nadoknadi

Premier League - Brighton & Hove Albion v Wolverhampton Wanderers
Peter Cziborra/REUTERS
16.03.2024.
u 16:00

U nastavku subote za polufinale će se na Etihad stadionu boriti Manchester City i Newcastle.

Nogometaši Coventryja prvi su polufinalisti ovosezonskog engleskog FA kupa nakon što su s dva gola u sudačkoj nadoknadi svladali domaćina Wolverhampton 3-2.

Svi su pogoci na susretu koji je kulminirao u samoj završnici postignuti tijekom drugog dijela. Coventry, trenutačno osma momčad na ljestvici engleskog Championshipa, tamošnje druge lige, poveo je golom Simmsa u 53. minuti te je vodio sve do 83. kada je krenula nevjerojatna završnica utakmice.

Prvi je preokret napravio prvoligaš Wolverhampton. U 83. minuti na 1-1 je izjednačio Alžirac Ait-Nouri, dok je preokret uslijedio u 88. kada je Hugo Bueno pogodio za, činilo se, pobjedu Wolverhamptona od 2-1.

Ni blizu nije bio kraj tog susreta jer je Simms u 97. minuti glavom zabio drugi put na susretu i za 2-2, dok je točno u 100. minuti Wright šokirao sve na stadionu. Pogodio je s 15 metara iskosa za veliko slavlje Coventriyja i prolazak u polufinale.

U nastavku subote za polufinale će se na Etihad stadionu boriti Manchester City i Newcastle.

U nedjelju se igraju preostala dva četvrtfinalna dvoboja, a parovi su Chelsea - Leicester i Manchester United - Liverpool.

FA kup, četvrtfinale:

Wolverhampton - Coventry 2-3 (Ait-Nouri 83, Bueno 88 / Simms 53, 90+7, Wright 90+10)

Manchester City - Newcastle (18.30 sati)

 
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije