Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilić je magnet za publiku

West Ham rasprodao sve ulaznice za iduću sezonu

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
09.05.2016.
u 11:24

Supredsjedatelj kluba David Sullivan već je najavio da će se gledati kako povećati kapacitet Olimpijskog stadiona s originalnih 54.000 mjesta na 66.000 do početka sezone 2017./2018.

Engleski prvoligaš West Ham United, čiji je trener bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, rasprodao je sve sezonske ulaznice za iduću sezonu kada se seli na londonski Olimpijski stadion, objavljeno je u ponedjeljak na klupskim stranicama.

– Nakon što smo donijeli hrabru odluku da se preselimo na bivši Olimpijski stadion, sretni smo što možemo vidjeti kako je to zahvatilo maštu navijača "čekićara". Sada smo u situaciji da smo u prvoj sezoni na tom stadionu prodali svih 50.000 sezonskih ulaznica i imamo desetke tisuća ljudi koji su na prioritetnoj listi za sezonska mjesta u sezoni 2017./2018. – kazala je potpredsjednica kluba Karren Brady .

West Ham, koji iza sebe ima sjajnu sezonu, zadnju utakmicu na Boleyn Groundu u Upton Parku igra u utorak navečer kada mu u goste dolazi Manchester United u predzadnjem kolu engleskog prvenstva. 

Supredsjedatelj kluba David Sullivan već je najavio da će se gledati kako povećati kapacitet Olimpijskog stadiona s originalnih 54.000 mjesta na 66.000 do početka sezone 2017./2018., a kako bi se uskladili s potražnjom. Sullivan je rekao da će klub dodati još  6000 mjesta za iduću sezonu i planira još 6000 za početak sezone nakon toga.

S kapacitetom od 66000 mjesta West Ham imat će najveći stadion u Londonu i drugi najveći u Premier League, odmah iza Old Trafforda, doma Manchester Uniteda (75.635 mjesta). 

>> Vlasnik West Hama poslao nevjerojatnu poruku Slavenu Biliću!

Komentara 2

MN
Marijan Nikic-Pejic
16:32 09.05.2016.

A sta mislite za ovu situaciju: hrvatski klubovi raspisu dodjelu besplatnih ulaznica za cijelu sezonu. Mislite li da bi tako bile razgrabljene kao ove u westham-u koje su bile prodavane. Uvjeren sam da bi i tako ostali sjediti na njima.

MO
morskadzukela
08:03 10.05.2016.

Sta bi dao da se kod nas moze ovako otici na pun stadion... Bio sam na utakmnici West Ham - Newcastle i uzivao .. Niti sam se smrznuo iako je vani padala kisa i jos sam popio tamnog piva bez ikakvih problema... S tim da su oko mene 80% gledatelja bile cijele obitelji sa djecom... I tko kaze da im je publika kao u kazalistu taj u zivotu nije stupio na utakmnicu u Premiershipu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije