Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL
Povratak na članak

Vugrinec na samo dva gola od najboljeg strijelca HNL-a u povijesti

U 22. kolu Prve HNL u Zaprešiću Inter je slavio protiv Karlovca sa 4:0, a u Kranjčevićevoj su Zagreb i Lokomotiva igrali 0:0. Slaven Belupo je u Koprivnici pobijedio Osijek sa 2:0

Komentari 5

BA
balic
20:02 16.03.2012.

proslog tjedna nas Cibalija slomila na domacem travnjaku,danas nas S.Belupo pomeo na svom terenu..... neznam sto nam je , neide pa neide.... Mora se nest i neko pod hitno mjenjati inace ce mo zavrsiti u drugoj ligi.ako ovako nastavimo....

VL
MI
mirko0410
20:26 16.03.2012.

Jedva čekam da Vugrinec postane najbolji strijelac jer njegovi golovi i golovi Cvitanovića nisu za usporediti.I dok je Cvitanović zabijal u Dinamu gdje se pobijeda s velikom razlikom podrazumjeva Vuga je zabijal za manje klubove a svi golovi su uglavnom bili važni.Inače i Cerinovi golovi imaju veču težinu u DInamu nego od Cvitanaovića,tako da je on za mene nejveći strijelac u Dinamu.

VL
Učitelj
07:03 17.03.2012.

ma nemoj. kokošaru tipa vugrinec je uvijek lakše zabijat u malom klubu gdje sve lopte idu na njega, nego bilo kome u velikom gdje je konkurencija.

VL
SK
sasa_kc
12:06 17.03.2012.

Učitelju ti si ***** koja ne zna kaj priča. Gdje je Vugrinec igrao tu je i zabijao, a zabijao je u: Varteksu, Trabzonsporu, Lecceu, Atalanti, Catania-i, Rijeci, Dinamu, Zagrebu, a sad i u Slavenu. I još pretpostavljam da si tii prvi u redu da takvog igrača imaš pravo nazivati kokošarom, vjerovatno zato što si zabio više golaova od njega

VL
Učitelj
12:34 17.03.2012.

u atalanti je kokošar zabio točno nula golova. to je otprilike i njegova vrijednost, zato se i potucao po žlj klubovima većinu karijere.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.