Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajni hedberg
Povratak na članak

Vratio se nakon 7 mjeseci te postao junak za 25 sekundi

Sjajan je osjećaj zabiti u prvom izlasku nakon sedam mjeseci kazne, kaže Šveđanin

Komentari 1

FU
FULL
22:50 29.10.2014.

Odličan igrač- odličnog pregleda igre, "nosa" za proigravanje, eksplozivnog starta i trzaja iz mjesta, šteta što nije višlji i snažniji u kilaži bio bi tipičan švedski izdanak hokejaša. Ruski komentator ga je nazvao: "Ekvadorska strijela"! P.S. Općenito (ne vezano za ovaj kompliment) vezano za komentatore; bolje je slušati Ruske komentatore ( uz put se ući i jezik) nego ove naše neznalice koje pojma nemaju o ničem a o stereotipima ne želim niti zboriti ( ne vezano samo za hokej već općenito za sve športove).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.