Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK
Povratak na članak

Vranješ je sve dalje od Poljuda

Igrači Hajduka polako se vraćaju u Split, sutra ih očekuje prva prozivka i početak priprema za nastavak sezone. Nakon tjedna treniranja na Poljudu idu u španjolsku Marbellu, a već se znaju imena nekih suparnika, četiri kluba protiv kojih će trener Edoardo Reja svaka tri dana moći testirati svoju momčad.

Komentari 3

VK
vječni krojf
02:19 10.01.2010.

Hajduk je jedna nenormalna skupina.Cemu stalno pokusavaju koptrati Dinamo,a nisu mu dorasli.Em imaju ovo.em imaju svoju lokomotivu.Zasto se ne okrenu sebi i svojim problemima, a ne stalno gledaju prema Zagrebu!!!!

VL
DH
dalibor.hren
08:57 10.01.2010.

Ljudi moji, uzmite Vranješa! Dečko je zdrav, neozlijeđen (sedam godina nije odigrao cijelu utakmicu), a i nije skup - samo 1000 000,00€ po sezoni. Sića!

VL
ŠI
Šilo
09:50 10.01.2010.

Da jedan NJemac ima Vranješovo nogometno znanje igrao bi u Realu ili Juventusu. Vranješ je tipični balkanski negativac, zato je svugdje rezerva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.