Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ KLUBA JE

Vraća li se još jedno veliko ime u HNL? Njegove nezaboravne majstorije pamte se i danas

Robert Murić
Vedran Žganec Rogulja/PIXSELL
07.02.2024.
u 10:32

Nakon sezone i pol provedene u Turskoj, vrijeme je da daroviti ofenzivac nađe novu sredinu za nastavak karijere.

Prije točno tri godine Robert Murić potpisao je za Rijeku. Na dan 5. veljače 2019. stigao je iz portugalske Brage na Rujevicu kao slobodan igrač. Gotovo isti scenarij mogao bi se ponovno dogoditi.

Nije rečeno da i hoće, ali 27-godišnji Varaždinac opet je slobodan igrač. Turski Konyaspor, u kojeg je stigao prije godinu i pol raskinuo je ugovor s njime. Za turski klub odigrao je 53 utakmice, a u tom je vremenu upisao po četiri gola i asistencije.

Murić je u tri i pol godine u Rijeci postao pravi miljenik navijača. Njegove minijature, centaršutevi i sjajni potezi ostali su upamćeni, a nije nemoguće da se suradnja ponovno ostvari. Zasad nije poznato postoji li namjera s bilo koje strane da se ovaj posao realizira do kraja prijelaznog roka u HNL-u, 15. veljače.

Za Rijeku je Murić odigrao 123 utakmice uz učinak od 38 golova i 26 asistencija. Prije Rijeke i Brage iz koje je stigao, igrao je za Ajax i Pescaru, a pamti ga se kao izrazito darovitog polaznika Dinamove omladinske škole iz koje je kao 18-godišnjak otišao u Ajax.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije