Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Genova - Suđenje srbijanskim huliganima
Povratak na članak

Vođa nereda će minimalno dvije godine u zatvor

Beogradski policajci najavili su bojkot velikog derbija između Crvene zvezde i Partizana 24. listopada na Marakani.

Komentari 10

Avatar Castro
Castro
18:05 15.10.2010.

Idler 3@ mislis ono kao cika rade jel ??? hihihi...dobra ti je ova. Neka ga malo tamo, digici vole te nabildane i obrijane, jos kad ga po supku obriju pa nategnu bice kuku-lele.... Mozda bi bilo dobro da ga posle prebace u Remetinec. Na oporavak.

VL
OB
-obrisani-
09:02 16.10.2010.

Koliko dugo bi trebao raditi i koliko bi mu trebalo da plati kaznu za sve sto je horda huligana unistila.... Da ga zatvore 200 godina , nebi moga platiti nit odraditi....

VL
LI
Lisnjak
16:19 15.10.2010.

Znaci snage reda bi bojkotovale zbog mrsavih placa. Sad mi je jasno zbog cega su EU Janez i Kamocemo preselili u inozemstvo, gdje rijesavaju tudje probleme.

VL
OB
-obrisani-
16:16 15.10.2010.

Postanite dio PowerPlay Manager zajednice! Najbolji ONLINE manager na webu! Od sportova zasad se nude hokej i nogomet, a uskoro dolazi i rukomet, formula 1, tenis.. Mnogštvo opcija poput treninga igrača, biranja taktika, gradnje stadiona i objekata, zaposlenici, odlična ekonomska strana u igri, sponzori, prodaja TV prava i još mnogo mnogo toga! Ne propustite, postanite i vi dio PowerPlay Manager zajednice i pobjedite ostale managere! Registracija na najbolji online manager: http://www.powerplaymanager.com/r21184

VL
OB
-obrisani-
16:56 15.10.2010.

Vođa nereda će minimalno dvije godine u zatvor da se smiri, da pogleda kako se može uljudno navijati, da se nauči pri miru sedjeti i poštovati druge navijače i igrače n terenu i da se jednostavno kultivira ukoliko je to uopšte moguče postiči..

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
16:59 15.10.2010.

Pa neće mu opće biti loše, dečki u zatvoru vole ovakve sa silikonima u prsima, još ak su mu i tagice s izvezenim četiri C i čipkastim obrubom bel-plav-crven...ma nebu se on nit dal van...budu ga silom protjerali >:-))

VL
AK
akoz
20:31 15.10.2010.

EU Janez ti si vidim neki poznavaoc talijanskih zatvora, neki mrki tip. Sad ću te malo drugačije gledati, do sada smo svi mislili da si neki debeljko s pepeljarama koji u mračnoj sobi ždere kruh i majonezu dok surfa.

VL
SA
saksofon
21:06 15.10.2010.

Dobiti će dvije godine, izručiti će ga Srbiji! Nisu normalni! Kad se vrati u Srbiju, osuđen ili ne, za njih će biti narodni heroj onda će bandu voditi iz svečane lože! Za kajanje mu treba dati \"Oscara\"! Ne mogu vjerovati da u Europi još puše srpske laži i glume! Treba ga zatvoriti u Italiji, i neka radom nadoknadi svu štetu koju je stvorila njegova horda!

VL
OB
-obrisani-
08:50 16.10.2010.

Sad mu je zao,ma nije njemu nista zao nego se izvlaci ....To su te junacine sa tribina,kad su na njima misle da im niko nista nemoze,a kad prigusti manji su od makova zrna.... Gledajuci video ,sigurna sam, da je oruzjee imao u rukama poubijao bi cijelu tribinu neduznih ljudi.... Sa takvima nema pregovora... Po kratkom postupku osuditi.... Dokazano je i vidjeno da je bio vodza huligana....Huligane registrirati i ,zabraniti dozivotno pracenje utrakmica sa tribina.... Kod nepostivanja ,privesti i zatvoriti na vise godina.... Jednom se mora poceti njima suprostavljati i rigorozne mijere primjeniti...

VL
Avatar Topgen
Topgen
10:32 16.10.2010.

Kad su im ukinuli vize morali su znati da ce im doci sverceri, lopovi i razbojnici. Njihov obican \"covek\" nema para da putuje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.