Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE NIJE NAJBOLJE

Vlatko Marković hospitaliziran zbog problema s plućima

Vlatko Marković (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
17.05.2013.
u 13:33

Bivši predsjednik HNS-a već je neko vrijeme u bolnici Rebro, no to je njegova obitelj tajila od javnosti, pišu SN

Bivši predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković (76) hospitaliziran je u KB-u Zagreb (Rebro). Kako pišu Sportske novosti, već je neko vrijeme na bolničkoj njezi, no informaciju o njegovu stanju brižno je čuvala njegova obitelj. Poznato je da Marković već neko vrijeme pati od Alzheimerove bolesti, no zdravstveno mu se stanje pogoršalo zbog problema s plućima i u ovom trenutku nije najbolje.

Podsjetimo, prošle godine 5. svibnja Marković je nakon 13 i pol godina otišao s čelnog mjesta HNS-a kada je tu funkciju preuzeo Davor Šuker. Dobio je titulu doživotnog počasnog predsjednika, a potom ga se rijetko moglo vidjeti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije