Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuski mediji

Vlasniku PSG-a je dosta Mbappéa? Real Madrid bi konačno mogao dovesti francuskog napadača

Ligue 1 - RC Strasbourg v Paris St Germain
Foto: PASCAL ROSSIGNOL/REUTERS
1/3
22.06.2023.
u 23:41

U Pariz je stigao na posudbu iz Monaca još 2017. godine pa je otkupljen za velikih 180 milijuna eura. Poslovna strategija uprave PSG-a je ne dopustiti Mbappéu da iduće sezone ode besplatno, pa će ga radije prodati prije no što se to dogodi.

Španjolski i francuski mediji raspisali su se o najvećem iznenađenju ljetnih transfera. Naime, Florentino Perez konačno bi mogao u Real Madrid dovesti Kyliana Mbappéa. PSG Community koji se bavi klubom, piše kako je vlasniku kluba, katarskom emiru Tamimu bin Hamadu Al-Thaniju dosta napadačevog zavlačenja te mu je poručio kako može otići već ovoga ljeta ako netko ponudi barem 200 milijuna eura.

Navode kako je u srijedu održan krizni sastanak kluba na kojem je emir dao do znanja Mbappéovim suradnicima da Francuz ili mora produžiti ugovor, ili će ga prodati

GALERIJA Mladi vatreni loše započeli prvenstvo

Ligue 1 - RC Strasbourg v Paris St Germain
1/3

Ugovor 24-godišnjaka za PSG veže do lipnja 2024. godine. Posljednjih tjedana odbijao je potpisati njegovo produljenje. "Iduće sezone ostajem u PSG-u. Odluku o budućnosti donijet ću 2024. godine. Puno toga se može dogoditi u godinu dana, posebno kada je u pitanju klub kao što je PSG", izjavio je za Telefoot.

VEZANI ČLANCI:

Vlasnici ne smatraju to dovoljnom garancijom te su navodno spremni pregovarati s Kraljevskim klubom o prodaji napadača koji je u Pariz najprije stigao na posudbu iz Monaca još 2017. godine pa je otkupljen za velikih 180 milijuna eura. Poslovna strategija uprave PSG-a je ne dopustiti Mbappéu da iduće sezone ode besplatno, pa će ga radije prodati prije no što se to dogodi.

VIDEO Modrić donio konačnu odluku: 'Posljednjih se dana čak premišljao. Teško je odoljeti bogatstvu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije