Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Kijevljana

VL u Kijevu; Blohin kaže: Odmah sam uočio Sammira!

'FC Dynamo Kiev president Igor Surkis (L) and the newly appointed head coach of the club and coach of the Ukrainian National football team, Oleg Blokhin, shake hands on September 26, 2012 during Blokh
'SERGEI SUPINSKY'
02.10.2012.
u 17:00

Trener Kijevljana Oleg Blohin (59) na presicu je došao u opuštenom izdanju, u boroletama, neposredno uoči treninga...

– Koje su opasnosti u redovima Zagrepčana? Dobro sam ih proučio, gledao sam dosta njihovih utakmica. Protiv Porta su igrali vrlo dobru obranu i bili su opasni u kontrama. Dok Porto nije zabio prvi gol, bila je to otvorena utakmica – kazao je Blohin.

Koje ste Dinamove igrače uočili?

– Najprije igrača s brojem 10, mislim da je Brazilac, ne znam mu ime. Zatim desnoga braniča Vidu, potom dvojicu krila, Čopa i Rukavinu – odgovorio je ukrajinski strateg.

Debitirate danas u Ligi prvaka kao trener – imate li tremu?

– Ne, sad sam posve spokojan, ali na dan utakmice sigurno ću biti nemiran.

Hoće li Kranjčar i Vukojević startati u prvih 11?

– Ne znam. Još razmišljam...

Kapetana, vratara Aleksandra Šovkovskog (37), koji je još 2003. branio protiv Dinama, pitali su što je novi trener Blohin donio momčadi.

– Napredovali smo na svim razinama. Svi igrači svjesni su da se moraju dokazati pred novim trenerom, a u našoj svlačionici opet je vidljivo veselje, čuje se smijeh – kazao je Šovkovski.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
Kaj
17:48 02.10.2012.

Dobro, kaj ste vi postali osobni glasnik Zdravka Mamića? Mislim znam da jeste, al kaj fakat mislite da su ljudi tolko glupi da ne vide tko stoji iza vaših članaka? Možda bolje da mu date da vam piše i potpisuje sve članke jer ovakvo pisanje skrivajući se iza raznih kvazinovinara i vaše kuće vrijeđa inteligenciju vaših čitatelja. Nekad sam mislio da je Večernji prohravtski list, sad se tek vidi da ste list ratnih profitera i jugoslavenčina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije