Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne ide bez Balea

Villas-Boas ne krivi Adebayora za ispadanje: Svi su oni heroji

'Tottenham Hotspur's manager Andre Villas Boas celebrates with goalscorer Gareth Bale at the end of the match during the Barclays Premier League match at St Mary's Stadium, Southampton.Photo: Press
PA Wire/Press Association/PIXSELL
12.04.2013.
u 10:45

- S jedanaestercima je sve moguće, a sreća ovaj put nije bila na našoj strani

Nogometaši Tottenhama sinoć su ispali u četvrtfinalu Europske lige. Švicarski Basel, koji već godinama igra značajnu ulogu u Europi, izbacio ih je na jedanaesterce. Pogotke za Basel u osnovnom dijelu utakmice postigli su Salah (27.) i Dragović (49.), a za Spurse Dempsey (23. i 82.). Pokazalo se na kraju da su Spursi bez Garetha Balea sasvim druga momčad...

- Svi moji igrači su heroji. S jedanaestercima je sve moguće, a sreća ovaj put nije bila na našoj strani - rekao je nakon utakmice trener Tottenhama Villas-Boas.

A Tottenham je vrlo loš u raspucavanju, posljednji put na jedanaesterce u nekom natjecanju prošao je još davne 1994. godine. Otada su čak sedam puta ispali.

Engleski mediji i navijači posebno su se obrušili na Adebayora i njegov promašaj (pucao iznad gola). No, trener ga brani.

- Ne frustrira me njegov promašaj, svakome se dogodi. Ponavljam, imam samo riječi hvale za sve svoje igrače - zaključio je Villas-Boas.

Polufinale Europske lige igrat će Chelsea, Benfica, Fenerbahče i Basel.

Rezultati četvrtfinala:

Basel - Tottenham   2:2, jedanaesterci - 4:2
Lazio - Fenerbahče 1:1
Newcastle - Benfica 1:1
Rubin Kazan - Chelsea 3:2

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije