Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Chelsea
Povratak na članak

Villas-Boas: Luka Modrić je među najtalentiranijim igračima

Menadžer Chelsea Andre Villas-Boas biranim je riječima hvalio našeg Luku Modrića, uoči derbija s Tottenhamom u 17. kolu engleskog prvenstva

Komentari 2

DU
Deleted user
17:12 22.12.2011.

Modric se cijeni u kulturnome svijetu a u Hrvatskoj neki ga zovu \"nosonja\" i \"antitalent\" a neki sporeduju koliko je golova Modric zabio ovu sezonu u PL a koliko Van Persie? I s 16 golova prema jedan je Modric napuhana zvijezda. Naravno mi koji se razumjemo u nogomet nebi pisali takvih gluparija i rekli bi da smo ponosni da jedan hrvat kao Modric predstavlja hrvate na najboljem nacinu.

VL
HR
hrvatin
01:28 23.12.2011.

Ako je sa 27 godina talentiran,kako Boras kaze,kada ce onda postati pravi zreli igrac?Ima par godina do kraja karijere,a tek je talenat.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.