Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAL GARDENA

Zrnčić-Dim 43. na treningu spusta

Natko Zrnčić-Dim
Pixsell
17.12.2009.
u 14:57

U talijanskoj Val Gardeni u četvrtak je vožen drugi trening spusta, a nastupio je i jedini hrvatski predstavnik Natko Zrnčić-Dim koji je zauzeo 43. mjesto.

Čudno, ali ista je to pozicija kao i dan ranije. Ovom je put Zrnčić-Dim za najboljim Švicarcem Didierom Cucheom zaostao tri sekunde i 42 stotinke.

Pobijedio je, dakle, Cuche ispred Talijana Wernera Heela (zaostao 11 stotinki) i Norvežanina Aksela Lunda Svindala (imao je minus od 12 stotinki). U petak je u Val Gardeni na programu utrka superveleslaloma za Svjetski kup, a dan kasnije spust.

Val Gardena, drugi trening spusta:

1. Didier Cuche (Švi) 1:59.22
2.  Werner Heel (Ita) +0.11
3. Aksel Lund Svindal (Nor) +0.12
4. Michael Walchhofer (Aut) +0.31
5.  Hans Olsen (Šve) +0.53
...
43. Natko Zrnčić-Dim (Hrv) +3.42

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije