Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DISCIPLINSKE MJERE

Zbog 'Mamiću umri' pokrenut postupak protiv Hajduka

Mamiću umri
Ivo Cagalj/PIXSELL
Autori: mp/VLM, Prva HNL
07.08.2013.
u 14:52

Disciplinski sudac pokrenuo je postupak i zatražio očitovanje Hajduka po dopunskom izvješću delegata utakmice Hajduk-Hrvatski dragovoljac zbog neprimjerenog ponašanja dijela gledatelja.

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević nakon četvrtog kola najviše se bavio utakmicom Istre i Lokomotive te navijačima Hajduka.

Petra Franjića iz Istre te Leonarda Mesarića iz Lokomotive, koji su isključeni zbog međusobnog naguravanja i koškanja u gužvi gotovo svih igrača na samom kraju utakmice u sudačkoj nadoknadi, kaznio je s po jednom utakmicom zabrane igranja te s po 5000 kuna novčane kazne.

Trenera Istre Igora Pamića koji je udaljen s klupe u 87. minuti zbog ulaska u teren i suparnički tehnički prostor kaznio je ukorom, ali je istodobno pokrenuo novi disciplinski postupak protiv njega po prijavi Povjerenika za natjecanje zbog neprimjerenih izjava poslije utakmice Istre i Lokomotive.

Lokomotiva je kažnjena novčanom kaznom u iznosu od 5000 kuna zbog nesportskog ponašanja momčadi po članku 54. Disciplinskog pravilnika (4 žuta i 1 crveni karton).

Disciplinski sudac pokrenuo je postupak i zatražio očitovanje Hajduka po dopunskom izvješću delegata utakmice Hajduk-Hrvatski dragovoljac zbog neprimjerenog ponašanja dijela gledatelja.

Uz to što su u nekoliko navrata tijekom utakmice koristili pirotehniku te neprimjereno skandirali, sredinom drugog poluvremena na sjevernoj tribini domaći navijači podignuli su transparent na kojem je pisalo "Gori si od ijednog cigana, mrzimo te više od ikoga, Mamiću umri!".

>> Mamić: Ovdje nema rasizma nego se udbaški gura Hrvat na Hrvata!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije