Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ništa od fešte

Zbog kasnog leta suigrači propustili Frankovo slavlje

'29.09.2012., Split - Nogometas Hajduka Franko Andrijasevic ozenio svoju dugogodisnju djevojku Marinu Bozidar, u vrijeme odigravanja derbija Hajduk - Dinamo u Zagrebu. Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
30.09.2012.
u 16:39

Dok je Hajduk gubio u Maksimiru njegov ponajbolji igrač Franko Andrijašević u Solinu je izgovarao svoje "da", ulazio u bračni svijet.

Suigrača nije bilo na vjenčanju, nisu ni stigli stići na slavlje u restoranu Feniks u Dugopolju. Bijelima je kasnio zrakoplov iz Zagreba, bilo je planirano da krenu oko 21 sati, ali poletjeli su oko ponoći, na stadion su stigli teko oko jedan, tako da nije bilo ni nekih mogućnosti da stignu na slavlje.

 

A vjerojatno im nakon onog što su prikazali u Maksimiru nije ni bilo do pjesme.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije