Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Siromašniji, a bolji

Zašto mogu BATE i Cluj... a Dinamo ne može?

'Bate Borisov\'s belarus forward  Vitali Rodionov celebrates with teammates after scoring during the UEFA Champions League football match Lille vs Bate Borisov on september 19, 2012 at the Grand stade
'DENIS CHARLET'
20.09.2012.
u 20:51

Plavi sedmu godinu zaredom igraju u skupinama europskih natjecanja (Europska liga i Liga prvaka), a iskustvo se ne vidi

Dinamo je krenuo u novu sezonu Lige prvaka baš kao što je završio prošlu, tada je nanizao šest poraza u šest utakmica, a sad u igri s Portom i sedmi. Nekakav "ulov" zasad je ostao daleko od plavih, iako su protiv Porta dobro igrali. I dalje stoji "kvrga" na kontu plavih. Trener Čačić pa i većina igrača kažu da stječu iskustvo. Čačić je bio i konkretniji i rekao da je Dinamo uljez u Ligi prvaka i da će tako uvijek biti. Nitko i ne očekuje da će se Dinamo boriti za jedno od prva dva mjesta, to bi ipak bilo svjetsko čudo, ali da baš ne može osvojiti ni bod ipak je čudno.

Jer, nije Dinamo najsiromašniji klub Lige prvaka, nije sigurno ni najslabiji, a drugi ipak uspijevaju. Apoel je prošle godine prošao skupinu s Portom, Zenitom i Šahtarom, i to kao pobjednik, a Porto je otišao u Europsku ligu kao treći. Ove godine Liga prvaka počela je iznenađenjima, Bate Borisov pobijedio je francuski Lille u gostima s 3:1, a rumunjski Cluj našeg Saše Bjelanovića donio je 2:0 pobjedu, a bio je gost portugalske Brage. I čovjek se mora zapitati zašto se takvo što ne dogodi Dinamu. Stoji da je taj Apoel prošle godine dvaput prešao centar i zabio dva gola Portu, da je sada Cluj kod Brage samo 35 posto utakmice posjedovao loptu, da je u udarcima u okvir bilo 23:4 za domaćina, da je drugi gol zabio iz čistog zaleđa.

>> Cijeli tekst pročitajte u petak u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Komentara 51

Avatar toxic alien
toxic alien
09:26 21.09.2012.

Citam kako Cacicu ni Tonel ne valja…, kao eto, on jadan mora da mu vice s klupe da ne ispucava loptu "bez veze"… Taj Tonel je ponikao u Portu, igrao za Porto i izmedju ostalih, igrao je i za jedan od boljih portugalskih klubova, Sporting, punih pet godina. Ali umjesto pripremanjem tima, Cacic se bavi pripremanjem navijaca Dinama…, za jos jednu blamazu u ligi prvaka.

AJ
Ajmodinamo1
09:30 21.09.2012.

21.09.2012. u 09:06h toxic alien je napisao/la: ------------------------------------------------------------------ Kad je Cacic izjavio prije Maribora kako su bolji i kako ce pobjediti sigurno, onda ste ocjenili Cacica kao bahatog. Sada kad je izjavio kako su objektivno slabiji od ostalih u LP onda ni to nevalja. Znaci bez obzira sta netko iz Dinama izjavio ovi mrzitelji Dinama ce uvik napadati te izjave. tu je sve jasno. A ako cemo objektivno i u jednom i u drugom slucaju Cacic je bio u pravu, Dinamo je bolji od Maribora ali slabiji od vecine u LP, pa to je i normalno jer je hnl puno slabija liga od vecine liga u Evropi. Sta je tu sporno. A po mojoj procjeni Dinamo je odigrao odlicnu utakmicu protiv Porta ali se protiv boljih ne moze.

Avatar toxic alien
toxic alien
09:06 21.09.2012.

I prije dvije godine, kad je igrao UEFA ligu, Dinamo je izgubio obe utakmice od PAOK-a iz Grcke. I tada smo slusali iste price o PAOK-u kao sada o Portu. I onda sinoc, vrlo slican tim PAOK-u, iz iste lige, Panathinaikos, ode u Maribor i popusi tricu! Jeste, Dinamo je izbacio Maribor iz Lige Prvaka, ali bi najvjerojatnije popusio od Panathinaikosa isto kao sto je popusio od PAOK-a. Svatko moze ubijediti igrace da su slabiji od svog protivnika, ali treba biti pravi trener za ubijediti igrace da su bolji od protivnika i na krilima tog ubjedjenja ostvariti rezultat. Zato BATE i Cluj mogu, a Dinamo ne moze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije