Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Belgijski izbornik

Wilmots: Ne zaboravimo da je Hrvatska u Top 10 na svijetu

'Belgium Manager Marc Wilmots celebrates after their 2-0 win with Guillaume Gillet and Axel Witsel (left) during the 2014 Fifa World Cup Qualifying match at the Cardiff City Stadium, Cardiff. Photo: P
PA/Pixsell
08.10.2013.
u 19:57

- Nikad ne govorim sastav unaprijed. Vrtim neke opcije i ideje, a za sastav ću se odlučiti u petak ujutro

Hrvatska nogometna reprezentacija u petak na Maksimiru igra protiv Belgije. Izbornik gostiju Marc Wilmots najavljuje pobjedu, a sastav još uvijek ne želi otkriti.

- Nikad ne govorim sastav unaprijed. Vrtim neke opcije i ideje, a za sastav ću se odlučiti u petak ujutro - počeo je Wilmots te najavio utakmicu:

- Bit će to vrlo težak dvoboj. Hrvatska je bila favorit na početku kvalifikacija. Ipak, izgubili su bodove u dvobojima protiv Škotske i Srbije, dok smo mi besprijekorno odradili posao. Utakmica u petak za njih je posljednja prilika. Ne smijemo zaboraviti da su oni među deset najboljih reprezentacija svijeta.

- Mi stvarno želimo pobjedu, uvijek igramo tako pa ni ovog puta neće biti drugačije. Učinit ćemo sve što je moguće da se već u petak kvalificiramo za Brazil.

Podsjetimo, Belgija je vodeća u skupini, dva kola prije kraja kvalifikacija ima pet bodova više od Hrvatske i svaki rezultat osim poraza za njih bi značio plasman na SP u Brazil.

>>Fellaini odgodio operaciju i ipak dolazi u petak na Maksimir!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije