Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči londonskog derbija

Wenger: Zamijetili smo Modrića još prije Tottenhama

wenger
Reuters/Pixsell
02.10.2011.
u 10:30

Uoči današnjeg gradskog derbija između Tottenhama i Arsenala na White Hart Laneu, menadžer topnika Arsene Wenger progovorio je o najboljem nogometašu Spursa Luki Modriću.

– Znali smo za Modrića prije Tottenhama. Igrali smo protiv Dinama u kvalifikacijama Lige prvaka, a on je igrao protiv nas zajedno s Eduardom. U to vrijeme imali smo Fabregasa, ali bili smo zainteresirani za Modrića – rekao je Wenger, koji će u londonskom derbiju obilježiti 15. godišnjicu na Arsenalovoj klupi.

– Modrić je vrlo mobilan i nisam iznenađen što je uspio, znao sam da će biti dobar – dodao je francuski stručnjak o igraču za kojeg je Chelsea u ljetnom prijelaznom roku nudio čak 40 milijuna funti.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
11:27 02.10.2011.

Šteta što to nije onda realizirano. U momčadi s Fabregasom i ostalima Luka bi napredovao brže, a možda bi i Arsenal kasnije povlačio drukčije poteze !!!

JA
JackRussell
11:32 02.10.2011.

Wenger laže ko crv! Sjećam se kada je govorio nakon transfera u Tottenham...\"Sumnjam da će Modrić uspjeti, prenizak je i krhak građom..:\"

DR
drug
13:38 02.10.2011.

Da... Gledao sam na Maksimiru tekmu i rekao je poslje tekme da ga je Modrić iznenadio i vidjelo se da ga je primijetio i sada je to potvrdio... A istina je da je bio skeptik uvezi njegovog uspjeha i ima pravo na svoje mišljenje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije