Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NALAZI POTVRDILI

Vukčević je doživio nesreću jer mu je pao šećer u krvi

Boris Vukčević
fokus.de
12.10.2012.
u 12:27

Vukčeviću se ili zavrtjelo ili se potpuno onesvijestio zbog hipoglikemije kada je izgubio nadzor nad vozilom

Hrvatski nogometaš u redovima Hoffenheima Boris Vukčević automobilsku nesreću doživio je zbog niske razine šećera u krvi. Njemački Bild prvi donosi informacije iz liječničkih nalaza koje potvrđuju ono na što se sumnjalo od početka.

Naime, zbog hipoglikemije je ili izgubio svijest ili mu se zavrtjelo toliko da je izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u kamion.

Nakon što je nekoliko dana bio kritično, Vukčević je i dalje u komi. No nije i u izravnoj životnoj opasnosti iako mu je stanje teško.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar ambasadoor
ambasadoor
13:20 12.10.2012.

Boris,drzim ti fige!Vrati nam se i ozdravi sto prije!

Avatar Hazl113
Hazl113
13:55 12.10.2012.

Ljudi koji boluju od bolesti koje su opasne kako za njih, tako i za druge u prometu ne bi trebali upravljat motornim vozilima. Znam da ovako izgleda grubo, ali na žalost to je istina. Imao sam prijatelja koji je bolovao od epilepsije i na staroj Karlovačkoj cesti mu pozlilo i dosta je reći da ga više nema. Ono najgore je to što je za sobom povukao još dva života u drugom automobilu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije