Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaje u boksu

Vitalij Kličko sve demantirao: Nema govora o umirovljenju

Vitalij Klicko (1)
AFP
24.09.2012.
u 16:44

– Ljubiteljima boksa širom svijeta poručujem da će se ukrajinska zastava i dalje vijoriti i ukrajinska himna svirati svaki put kad Kličko ulazi u ring. Ali ne mislim na sebe.

Svjetski prvak u teškoj kategoriji Vitalij Kličko (41) danas je na konferenciji za novinare dao dvosmislenu izjavu po kojoj su mnogi svjetski mediji zaključili da se povlači iz profesionalnog boksa.

– Ljubiteljima boksa širom svijeta poručujem da će se ukrajinska zastava i dalje vijoriti i ukrajinska himna svirati svaki put kad Kličko ulazi u ring. Ali ne mislim na sebe. Imam brata koji je od mene talentiraniji i mlađi – rekao je Vitalij, zbog čega je počela kružiti priča o njegovu umirovljenju.

Danas popodne, međutim, Vitalij je preko Facebooka to demantirao.

- Nema govora o mom umirovljenju, žao mi je ako to nije bilo jasno istaknuto na mojoj konferenciji - napisao je Kličko.

 

Ključne riječi

Komentara 5

PA
Paket
17:51 24.09.2012.

Majstor si, ali da si barem boksao 90-ih pa da gledamo više spektakularnih borbi

HS
hr_sokol
18:17 24.09.2012.

NIJE ISTINA! KLICKO NIJE ODUSTAO OD BOKSA! Molim vas da ponovo provjerite vase informacije!

OB
-obrisani-
18:31 24.09.2012.

Ja kao Hrvat cestitam vrsnom boksacu !! Zelim mu svu srecu !! Gubio je meceve , ali je i vecinu pobjedjivao , strasan je sportista!! Imali su Hrvati vrsne boksace Matu Parlova, Marjana Benesa , Zeljku Mavrovica i druge alii pravi boksac je Klickov samo se Luis nosio protiv njega a drugi nisu mu bili ravni !! Sretno i pozz iz Hrvatske !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije