Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak

Vidić: Ronaldo bi se mogao vratiti u United

Manchester United, Real Madrid, Cristiano Ronaldo, portal (1)
Adam Davy/Press Association/PIXSELL
05.03.2013.
u 17:55

Obrana Manchester Uniteda večeras će biti na teškom ispitu. Na Old Trafford vraća se Cristiano Ronaldo, ali ovaj put u protivničkom dresu. Sa svojim Realom tražit će prolazak u četvrtfinale Lige prvaka nakon 1:1 u prvoj utakmici

– Ronaldo je bio nervozan u prvoj utakmici, ali će na Old Traffordu biti drukčije. Ne smijemo si dopustiti da odigramo slabu utakmicu. On će biti vrlo koncentriran na pobjedu Reala - kaže kapetan Uniteda Nemanja Vidić.

Vidić zna da Ronaldo nema slabu stranu.

– Puca lijevom i desnom nogom, odličan je u skoku, dribla... Može napraviti sve. Svaki put kad dođe na teren, želi zabiti. Gladan je pogotka u svakoj utakmici.

Proteklih dana u engleskim medijima spominjao se povratak Ronalda u United. Navodno je spreman prihvatiti manju plaću samo kako bi ponovno zaigrao na Otoku.

– Volio bih vidjeti Cristiana ponovno ovdje. On je navijač Uniteda. Iako nas je napustio prati što se događa s klubom. Ne bi me čudilo da se vrati u United – kaže Vidić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije