Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premiership

VIDEO: Van Persie postigao hat-trick u preokretu Uniteda

Manchester United (1)
Reuters
02.09.2012.
u 19:05

Newcastle i Aston Villa odigrali su 1:1. Goste je u vodstvo doveo Clarc, a izjednačio je Ben Harfa

Robin van Persie zaista je impresivno počeo svoju karijeru u Manchester Unitedu. Nakon što je u prošlom kolu zabio pogodak u pobjedi nad Fulhamom, danas je postigao hat-trick u gostujućoj pobjedi crvenih vragova protiv Southamptona (2:3), a uz to je uspio i promašiti jedanaesterac.

United je dvaput gubio u utakmici, a prelomio je upravo fenomenalni Nizozemac koji je u posljednjih pet minuta postigao dva pogotka i riješio pitanje pobjednika. Inače, valja spomenuti da je ovo bila 1000. utakmica Sir Alexa Fergusona na klupi Manchestera.

Newcastle i Aston Villa odigrali su 1:1. Goste je u vodstvo doveo Clarc, a izjednačio je Ben Arfa.

Podsjetimo, Arsenal je ranije pobijedio Liverpool u gostima 2:0.


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije