Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čileanski amateri

VIDEO U Čileu pretukli suce, pomoćnom izbijeni svi zubi

Crveni karton
Reuters
10.01.2013.
u 19:00

Kad je sudac konačno odluio prekinuti utakmicu zbog navijača, loše se proveo...

Koliko je opasno biti nogometni sudac potvrđuje i vijest iz Čilea. Doduše, neredi su se dogodili na utakmici amaterskih čileanskih klubova Baquedana i Pabla Lizame. Suci su utakmicu prekidali nekoliko puta, a nakon učestalih upada navijača na teren, glavni je sudac odlučio završiti utakmicu. Pa su gostujući navijači još jače odlučili krenuti na suca. A priključili su im se i gostujući igrači. Jedan je igrač udarcem nogom u leđa srušio pomoćnog suca pa su ga ostali cipelarili.

Taj je pomoćnik ostao gotovo bez svih zuba. Glavnog suca, dok je pretučen ležao bez svijesti, uspjeli su \"spasiti\" redari.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar DucMan
DucMan
20:42 10.01.2013.

Što znači ovo "VIDEO" u naslovu? Imamo neki nevidljivi video ili što?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije