Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
revanš za peterburg

Video: Torcidaši se potukli s Rusima u Rigi, neki će u zatvor

Torcida
youtube.com
27.07.2012.
u 10:18

Uoči utakmice Europske lige u Rigi huligani iz Hrvatske obračunali su se s ruskim navijačima Zenita te policijom.

Sudeći po snimkama, u tučnjavi nisu sudjelovali i navijači Skonta, dapače stadion je bio poluprazan iako je karta za utakmicu stajala tek dva eura.

Navodno je tučnjava bila dogovorena jer je Torcida tražila "revanš" za tučnjavu u St. Peterburgu iz 2010. godine. Potukli su se u centru grada, a o svemu svjedoče videozapisi koji su u petak osvanuli na Youtubeu.

Latvijski mediji pišu kako je ozlijeđen jedan policajac te da je uhićeno osam hrvatskih državljana.

Prema tamošnjim zakonima, uhićenima slijedi kazneni postupak, a za nanošenje teških tjelesnih ozljeda (ozlijeđen jedan policajac) prijeti zatvorska kazna do sedam godina.

U Rigu, gdje je Hajduk izborio plasman u treće pretkolo Europske lige iako je izgubio od Skonta 0:1, stiglo je otprilike sto navijača Hajduka, koji su se čak i prije utakmice željeli obračunati s domaćim navijačima želeći ući na njihovu tribinu. Tada su se sukobili i s redarima.

 

 

Ključne riječi

Komentara 29

JA
james49
10:57 27.07.2012.

Tako dogo dok se ovakvi tipovi neće strogo kažnjavati, trajat će i njihovo teroriziranje

CF
celtic f.c.
11:08 27.07.2012.

pa ovo nema veze sa torcitom..pa zasto nam vanjski neprijatelji to rade zašto nas mrze???

MB
mr_brown
10:40 27.07.2012.

a sto je to torcida? ja vidim samo nekakve divljake kako sve razbijaju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije