Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDIJI GA "DAVE"

VIDEO Messi tijekom El clasica pljunuo prema klupi Reala?

Lionel Messi
DPA/Pixsell
02.02.2013.
u 12:18

Iako se ne može sa sigurnošću dokazati Messijevo nesportsko ponašanje, španjolskim medijima to je glavna tema

Iako Leo Messi rijetko nađe mjesto u tekstovima koji nemaju direktne veze s nogometom, njegovo ponašanje i dalje je glavna priča nakon El Clasica u Kupu kralja odigranog u srijedu.

Nakon što je navodno Arbeloi na parkiralištu rekao da je budala, osvanula je nova snimka na kojoj se čini kako kako pljuje prema klupi Real Madrida.

Teško se može dokazati da je zaista pljunuo, pogotovo da je to bilo upućeno nekome iz protivničke momčadi, no španjolski mediji veliku su pozornost posvetili Argentinčevom potezu.

Pogledajte snimku...

>> Messi se posvadio s Arbeloom pa mu dobacio: Budalo!

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:24 02.02.2013.

Jadno, dečko je veliki igrač i čovjek.Ovo je vijest madridskih medija koji ga pokušavaju konstantno diskreditirati.Prvo su pokušali kao igrača,a kad je Leo pobrao sve nagrade i srušio rekorde,sada pokušavaju ga prikazati kao lošu osobu.Tužno koliko ih uspjeh Barce boli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije