Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petarda Bayerna

VIDEO Mandžukić ipak od prve minute, ali ovaj je put "postio"

jemenia
Foto: AFP
1/2
24.11.2012.
u 17:31

Gledatelji u Allianz Areni mogli su vidjeti novi krasan pogodak škaricama, postigao ga je Javi Martinez za vodstvo Bayerna 1:0.

Seriju krasnih ovotjednih pogodaka "škaricama" nastavio je Bayernov Španjolac Javi Martinez, postigavši leđima okrenut golu, sa pet metara, vodeći pogodak za Bavarce protiv Mainza. U Bayernovoj 5:0 pobjedi, Mario Mandžukić nije zabio gol, igrao je 66 minuta i zaradio žuti karton, a samo 26 sekundi nakon što je zamijenio Mandžukića, u strijelce se upisao Mario Gomez! Ivan Perišić ušao je u igru u 83. minuti na gostovanju Borussije Dortmund u Mainzu, završilo je 2:1 za goste. Ivan Klasnić odigrao je za Mainz zadnjih pet minuta. Ivica Olić odigrao je svih 90 minuta u domaćem 1:1 remiju Wolfsburga s Werderom, dobio je žuti karton, a Srđan Lakić bio je na klupi.

Rezultati 13. kola Bundeslige: Bayern – Hannover 5:0, Schalke – Eintracht (F) 1:1, Wolfsburg – Werder 1:1, Mainz – Borussia (D) 1:2, Greuther Fürth – Nürnberg 0:0.

Tablica: Bayern 34 boda, Borussia (D) 25, Schalke 24, Bayer Leverkusen (-1) 21...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije