Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOTAKNUO DNO

VIDEO Gazza bunca i psuje, a njegov kraj pitanje je dana...

Paul Gascoigne
Reuters/Pixsell
04.02.2013.
u 11:32

Gascoigne se više puta pokuša odviknuti od alkohola, ali bezuspješno. Spasa mu, izgleda, više nema

Nekad slavni nogometaš Paul Gascoigne (45) dotaknuo je samo dno. Bivša velika zvijezda Newcastlea, Tottenhama, Lazija, Rangersa, Middlesborougha i Evertona danas je kronični alkoholičar koji se unatoč nizu pokušaja odvikavanja nije riješio poroka. Koliko je ovisnost uzela maha govori i snimka njegovog gostovanja na jednoj dobrotvornoj novinskoj konferenciji u Engleskoj gdje je šokirao sve prisutne.

Osim što se jedva popeo na pozornicu, teškom mukom je pridržavao mikrofon dok je govorio, a sadržaj njegovog govora bio je potpuno nepovezan i prepun psovki. Za kraj je poručio:

- Imao sam jeb... težak mjesec, jeb... pakao.

Otočka javnost ostala je u šoku, a voditelj programa u kojem je sudjelovao Gazza komentirao je:

- Užasno sam zabrinut za njega. Potrebna mu je hitna pomoć. Njegov život je svakodnevno u opasnosti. Jednom mi je ispričao da je jedan pacijent preminuo na njegovim rukama u jednoj od ustanova u kojima je boravio te da se još nije od toga oporavio - rekao je Baker.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije