Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija

VIDEO Dinamo će navijaču dati milijun kuna!

Dinamo - Hajduk (1)
Sanjn Strukić i Igor Kralj/Pixsell
04.10.2012.
u 16:55

Dinamo počinje s akcijom dovođenja navijača na utakmice, barem one Lige prvaka

Tako će klub jednog od navijača na utakmici Dinamo - PSG nagraditi s milijun kuna.

Tu će akciju u petak predstaviti u Maksimiru, no kako doznajemo, snimljen je video, od ideje koja je (kaže priča) došla od Matea Kovačića, pa do njenog razvoja i realizacije.

Po toj priči igrači Dinama dat će milijun kuna.

No, Vida i Sammir kažnjeni su sa 370 tisuća eura, dakle oko tri milijuna kuna, pa bi novac navijaču mogao ići iz tog ‘igračkog’ fonda.

Lijepa je želja da se dovede što više navijača, ali Dinamo je ipak endem u nogometnom svijetu koji tako privlači ljude.

Sad se može kupiti ulaznica koliko hoćete

Dinamo je još jednom promijenio pravila prodaje ulaznica za Ligu prvaka. Od danas počinje prodaja ulaznica za susret s PSG-om (igra se 24. listopada), ali sad više nije ograničen broj ulaznica koje jedna osoba može kupiti. I dalje je za svaku ulaznicu koja se kupuje potrebno donijeti osobni dokument (za dijete rodni list).

Cijene su iste, sjever dolje 200, istok i zapad gore 300, a zapad dolje 400 kuna. Navijači PSG-a neće moći kupiti ulaznice za ovu utakmicu, Parižani su to odmah nakon ždrijeba pismeno zatražili od Dinama. I bolje je tako jer su se u srijedu međusobno potukli u Portu.

Ključne riječi

Komentara 33

DU
Deleted user
17:18 04.10.2012.

Bolje nek pocnu posteno igrati pa ce biti i publike!

TH
than
17:22 04.10.2012.

Vidi se da je ideja dosla iz glave nogometasa. Milijun kuna za jednu tekmu i to je to. Pa, ako vec navlacite ljude ili pokusavate onda u slijedecih 50 tekmi izvucite dva dobitnika po 10 000 svakome na svakoj tekmi. Osim, ako se ne radi o namjestaljci. U banana drzavi nista cudno. Tu se dobitnici 'tezih' nagrada vecinom unaprijed znaju.

DU
Deleted user
17:01 04.10.2012.

Čitam i ne vjerujem.hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije