Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loš završetak godine

VIDEO Veliki kiks Intera s Genoom, Livaja promašio nemoguće!

Goran Prpić
Foto: Goran Stanzl
1/2
22.12.2012.
u 14:37

Na ubačaj s lijeve strane reagirao je katastrofalno i s 2-3 metra promašio prazna vrata, točnije pogodio je vratnicu!

Interu baš i neće biti savršeno ugodno tijekom božićnih i novogodišnjih praznika, odnosno zimske stanke koja traje tamo do 5. siječnja. Naime, crno-plavi su kalendarsku 2012. godinu završili posrtajem, na svom su San Siru odigrali tek 1:1 sa davljenikom Genoom.

Moglo je biti i gore. Gosti su poveli u 77. preko Immobilea, a od poraza je Inter spasio Cambiasso u 85. minuti. Marko Livaja u igru je za milansku momčad ušao u 79. minuti i mogao se proslaviti 10 minuta kasnije. No, na ubačaj s lijeve strane reagirao je katastrofalno i s 2-3 metra promašio prazna vrata, točnije pogodio je vratnicu!

Nakon 18 odigranih utakmica Inter je drugi sa 35 bodova, devet manje od Juventusa, a prestići ga mogu Lazio i Fiorentina, koji imaju utakmicu manje (igraju od 15 sati svoje susrete). Genoa je pretposljednja sa 14 bodova.

>>>Fiorentina i Lazio pobijedili te preskočili Inter na ljestvici

Komentara 2

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
15:10 22.12.2012.

Nije strasno kao sto naslov sugerira.

GA
gabpet
16:42 22.12.2012.

Reagirao je savrseno, samo nije postigao zgoditak. U pitanju je bio djelic sekunde, nije imao vremena razmisljati a general poslije bitke svatko moze biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije