Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
San Siro u deliriju

Milan pobijedio Barcu 2:0, Boateng i Muntari šokirali Katalonce

Milan - Barcelona (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
20.02.2013.
u 22:48

Galatasaray i Schalke odigrali su 1:1. Domaći su poveli golom Yilmaza, izjednačio je Jones.

Mnogi im nisu davali gotovo nikakve šanse uoči utakmice, koeficijent na njihov prolaz u kladionicama je bio čak 6, a ni statistika im nije išla na ruku... Ipak, nogometaši Milana sve su razuvjerili i pobijedili su Barcelonu 2:0 na San Siru u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Strijelci su bili Boateng i Muntari.

Prvo poluvrijeme bilo je prilično dosadno, Barcelona je uglavnom napadala, a Milan se branio. Međutim, Katalonci nisu stvorili niti jednu ozbiljniju priliku. A onda u nastavku Milan je pokazao da ga se nikad ne smije otpisati.

U 58. minuti Montolivo je izveo slobodan udarac, lopta je pogodila Zapata u ruku i odbila se do Boatenga koji je zabio za 1:0. Ipak, valja spomenuti da je Barcelona tu oštećena jer je igranje rukome bilo čisto.

U 81. minuti Milan je izveo prekrasnu akciju, Niang, Shaarawy i Muntari lijepo su kombinirali, a Muntari je postavio konačan rezultat.

Milanu se mora odati priznanje, odlično su se branili, fantastično su stajali na terenu i Barcelonu učinili nemoćnom. Lionel Messi? Njega večeras nije bilo na utakmici...

>>>Vratio se Drogba, Schalke ima odličan rezultat pred uzvrat

Komentara 12

OB
-obrisani-
22:41 20.02.2013.

Kad Barcelona izgubi od Milana onda je to za nas normalno a kad Dinamo gubi u LP anda se odmah zapocne sa pljvanjem po treneru ,Mamicu , Upravnom odboru ,igracima...................

Avatar Svećenik
Svećenik
22:43 20.02.2013.

Bravo Milane. Dobit ćeš ti još jedan mandat

MA
Markoc
22:38 20.02.2013.

Bravo Milan, ja dobio 700 kn

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije