Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Mourinho: Finale bi mogao bitii Bayern - Barcelona

Skokovi u vodu
Foto: Reuters | AFP
1/2
04.04.2012.
u 23:44

Real Madrid je nakon golijade u španjolskoj prijestolnici osigurao polufinale s Bayernom, a prva se utakmica igra 17. travnja u Münchenu.

Nije bilo iznenađenja u uzvratnim četvrtfinalnim dvobojima Lige prvaka, Chelsea je i na uzvratu svladao Barcelonu (2:1), dok je Real u vatrometnom dvoboju opet nadigrao Apoel (5:2).

Revija lijepih pogodaka obilježila je utakmicu u Madridu, Real je sat vremena u mišjoj rupi držao goste sa Cipra, no u zadnjih pola sata iskrilo je u oba 16-erca i sedam golova razveselilo je pristalice nogometa.

A po lošem će dvoboj pamtiti branič Apoela, Paulo Jorge – u 61. minuti, naime, nakon duela s Ronaldom, sudario se sa suigračem i od siline udarca glavom u glavu, Jorge je ostao bez tri zuba! Najprije su mu ispala dva, trećega je sam izvadio i bijesno bacio kad mu je liječnik ukazivao pomoć kraj aut-crte...

- Bit ću iskren: ne mislim da će finale biti Real – Chelsea! Finale bi mogao biti Bayern – Barcelona i svi znamo zašto! - rekao je nakon utakmice Realov trener Jose Mourinho, aludirajući na sudačku pomoć Barceloni. Potom je dodao:

- Neistina je da sam potpisao ugovor s Manchester Cityjem, imam ugovor s Realom još dvije godine! Svi znaju da volim Englesku i da ću se jednoga dana vratiti na Otok. Ali, nitko ne zna kad će to biti, ni u kojem klubu...

Tijek susreta:

Real Madrid - APOEL 5:2 (3:0 prva utakmica)

Kraj.

5:2 Di Maria zabija peti gol, u 84. minuti, kao odgovor na Solarijev jedanaesterac samo dvije minute kasnije

4:2 Solari je smanjio s bijele točke

4:1 Callejon se također upisao u strijelce, igrala se 80. minuta

3:1 Osmi pogodak u osam utakmica postigao je Ronaldo iz slobodnog udarca, poslavši loptu u same rašlje u 75. minuti.

2:1 Pokazali su gosti zube! U prijestolnici Španjolske gol je zabio Gustavo Manduca u 67. minuti, nakon ubačaja Ailtona.

2:0 Kaka je opalio s vrha kaznenog prostora nakon što mu je Marcelo lijepo ubacio, te povisio na 2:0.

1:0 Sedmi pogodak u osam utakmica Lige prvaka postigao je Cristiano Ronaldo. Asistirao mu je Marcelo.

Real Madrid je nepobijeđen u posljednjih 16 utakmica, a čak u 12 su pobijedili. APOEL je pobijedio u šest od osam zadnji utakmica.

Real Madrid: Casillas; Ramos, Pepe, Varane, Marcelo; Sahin, Granero, Altintop, Kaka; Higuain, Ronaldo

APOEL: Pardo; Paulo Jorge, Kaka, Porusaitides, Ailton; Charalambides, Manduca, Helio Pinto, Nuno Morais; Marcinho, William Boaventura

Ključne riječi

Komentara 20

OB
-obrisani-
21:09 04.04.2012.

Netko iz Dinamovog strucnog staba trebao bi dobro prostudirati sve Apoel-ove tekme u LP .I pored toga nekog bi trebalo poslati na poduku kod njihovog trenera.......Tako se igra nogomet

Avatar jwayne
jwayne
07:07 05.04.2012.

Mourinho je rijetko viđen narcisoidni egoista koji ne može prihvatiti činjenicu da je Barcelona duplo bolja ekipa. Njegovo prizivanje sudaca je prešlo granicu iritantnosti i postalo je problem za liječnika specijalistu. Ova genaracija Barcelone, posebno vezna linija Messi, Iniesta, Xavi je najbolja u povijesti nogometa i on to neće da prizna.

SE
serđo
07:33 05.04.2012.

sudi li ovrebo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije