Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIJEG I ZIMA

Utakmica Belupa i Hajduka odgođena za idući tjedan!

Hajduk Koprivnica
Snimio čitatelj
02.04.2013.
u 20:55

Prva utakmica polufinala Kupa između Slaven Belupa i Hajduka je odgođena zbog loših vremenskih uvjeta. Igrat će se iduću srijedu.

Odgođena je utakmica polufinala Kupa između Slaven Belupa i Hajduka! Zbog loših vremenskih uvjeta susret će se umjesto sutra odigrati sljedeću srijedu.

>>> Hajdukovci doživjeli šok u Koprivnici

Travnjak u Koprivnici prekriven je pun vode i pao je snijeg pa je odlučeno da se utakmica odgađa za tjedan dana.

Direktor Slavena Zvonimir Šimunović o odgodi utakmice kazao je:

– Jednostavno nema uvjeta da se igra ozbiljan nogomet, teren bi bio gori nego na domaćoj utakmici s Osijekom u prvenstvu. Nema smisla da Hajdukovi navijači dolaze u zadnji čas, posebno ako se ne bi znalo hoće li se igrati. Utakmica polufinala kupa zaslužuje bolje uvjete, zato smo se svi zajedno složili da se odgodi za sedam dana.

Hajdukovci su danas stigli u Koprivnicu, no vraćaju se kući. Večeras će prespavati u Zagrebu i u srijedu se vratiti u Split.

U drugom polufinalu sastaju se Cibalia i Lokomotiva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije