Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

United jedva iščupao bod protiv West Hama, City i Chelsea slavili

Robin van Persie (1)
Reuters/Pixsel
17.04.2013.
u 23:19

Ovom pobjedom Chelsea je prestigao Arsenal na trećem mjestu ljestvice

U zaostaloj utakmici 29. kola engleskog prvenstva Manchester United jedva je izvukao bod protiv West Hama. Domaća momčad dvaput je imala vodstvo, ali su se \'crveni vragovi\' svaki put uspjeli vratiti.

West Ham je poveo već u 17. minuti, a strijelac je bio Vaz Te. Valencia je u 31. minuti izjednačio rezultat i sa 1:1 otišlo se na odmor. U 55. minuti Diame je lijepim pogotkom vratio prednost domaćoj momčadi, a Van Persie je u 77. postavio konačan rezultat.

Kiks gradskog rivala iskoristio je Manchester City koji je pogotkom Carlosa Teveza svladao Wigan i lideru prvenstva približio se na13 bodova.

Chelsea se s lakoćom obračunao s Fulhamom. Na gostovanju je pobijedio sa 3:0. Dva gola postigao je Terry, a jedan Luiz. Mladen Petrić za domaću je momčad igrao sve do 82. minute. Ovom pobjedom Chelsea je prestigao Arsenal na trećem mjestu ljestvice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije