Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPREZ!

Ukrajinski neonacisti obučavaju huligane za Euro!

Patrioti (1)
Foto: Patrioti
1/3
29.04.2012.
u 20:34

Oni uvježbavaju borbu prsa o prsa, a uče ih i kako upotrijebiti noževe, pištolje i puške

Engleski tabloid The Sun donosi zanimljivu priču uoči Europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini, koje počinje za nešto više od mjesec dana.

Ekstremno desničarska skupina u Ukrajini, pod nazivom Patrioti, priprema huligane koji bi za vrijeme Eura trebali izazvati pravi kaos. Novinari Suna infiltrirali su se u skupinu neonacista i uvjerili se na koji način se uvježbavaju huligani. Oni uvježbavaju borbu prsa o prsa, a uče ih i kako upotrijebiti noževe, pištolje i puške.

Vođa Patriota Ukrajine Dmitro Semčuk kaže da će "nogometni vojnici" pokazati cijelom svijetu svoj bijes tijekom Europskog prvenstva.

- Imamo mrežu huligana u svakom gradu. Možemo pokrenuti rat samo jednim pozivom. U Ukrajini je huliganizam mješavina politike, patriotizma i nacionalizma. Naši huligani nisu isto što i engleski, koji su stalno pijani. Ovdje se ozbiljno spremamo i treniramo, učinit ćemo sve za "bijelu Europu". Policija će nas pokušati zaustaviti, ali neće uspjeti.

Patrioti, koji broje 3500 članova, se najviše spremaju za utakmicu protiv Engleske, na kojoj se žele obračunati s engleskim navijačima, a na udaru će im biti i tamnoputi nogometaši, poput Rija Ferdinanda i Ashleya Colea.

- Mi ne želimo vidjeti tamnopute nogometaše u europskim momčadima. Želimo to promijeniti. Naš cilj je jednog dana vratiti zemlju bijelom ukrajinskom narodu.

Komentara 32

Avatar Idler 3
Idler 3
21:06 29.04.2012.

Srpska braća !?

EL
ElCapitan
21:10 29.04.2012.

ima ih neonacista na istoku tko u prici,,,vise ih ima u rusiji nego skupa u ostatku svijeta,,,moskovski prvi program je napravio anketu prije pae godina i dobili su nevjerovatne rezultate...31% mladih od 30 godina izjavili su da bi im bilo bolje da je nacisticka njemacka dobila drugi svijetski rat...3% mladih oh 18 su u nekakvom neonacistickom klubu ili drustvu...nije puno bolje niti u ostatku istocne europe, oustalom srbija je puna kokardi,

BE
beneronaldo
22:21 29.04.2012.

treba njima još jedan Staljin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije