Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČELO JE

Uhićen Admir Suljić, osumnjičenik za namještanje utakmica

'08.06.2010., Gajeva ulica, Zagreb - Na sirem podrucju Republike Hrvatske provodi se akcija USKOK-a i policije Offside zbog sumnji u namjestanje utakmica. Osumljiceni su privedeni u prostorije Uskok-
Žarko Bašić/Pixsell
21.02.2013.
u 11:46

Suljić je uhićen nakon što je doputovao iz Singapura i to na dojavu singapurske policije talijanskoj

Talijanska policija uhitila je danas u zračnoj luci u Milanu slovenskog državljanina Admira Suljića, osumnjičenog za namještanje utakmica. Suljić je na tjeralici grada Cremone od 2011. pod optužbom da je sudjelovao u masovnom namještanju rezultata u slučaju u kojem je već uhićeno 50 osoba, a više od 150 ih je pod istragom.

Inače, Suljić je bio jedan od organizatora namještanja utakmica u Hrvatskoj koja raskrinkana u akciji Offside.

Suljić, koji je u bijegu od prosinca 2011., bio je ključna karika u akciji Posljednja oklada, tvrdi policija. Uhićen je nakon što je doputovao iz Singapura i to na dojavu singapurske policije talijanskoj da se u zrakoplovu nalazi osoba koja surađuje s Danom Tanom, glavnim operativcem namještanja većine utakmica u Europi.

Talijanska policija priopćila je da se Suljić htio predati vlastima. Podsjetimo, ovo uhićenje dio je akcije u kojoj je Europol istražio na stotine utakmica i za više od 400 ocijenio da su sumnjive.

>>Ovo je Dan Tan, najveći neprijatelj nogometa u svijetu

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:41 21.02.2013.

Sve kladionice treba zabraniti... i problem rijesen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije