Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Partnerstvo klubova

U transfer Luke Modrića u Real uključen je i Gareth Bale

\'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (left) celebrates after scoring his side\'s second goal of the game with team mate Gareth Bale Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
02.09.2012.
u 11:02

Sretni smo što Luka ide u Real Madrid, klub s kojim sada unaprijed gledamo na dugo i učinkovito partnerstvo

Nakon što su Tottenham i Real dogovorili prelazak Luke Modrića u madridski klub, na službenim stranicama Tottenhama objavljena je informacija kako će dva spomenuta kluba u budućnosti blisko surađivati.

- Luka je bio sjajan igrač za nas i iako nam nije drago što se moramo rastati, sretni smo što ide u Real Madrid, klub s kojim sada unaprijed gledamo na dugo i učinkovito partnerstvo. Uvjereni smo da ćemo ubuduće razmjenjivati igrače, trenere i da ćemo marketinški surađivati zajedno - rekao je tada predsjednik Spursa Daniel Levy.

Engleski Mirror danas navodi da su tada klubovi zapravo dogovorili da će prilikom odlaska Garetha Balea madridski Real imati pravo prvokupa. Za velškog nogometaša zainteresirani su i klubovi poput Manchester Uniteda i Barcelone, a kraljevski klub na taj si je način osigurao bolju startnu poziciju kada će se pregovarati o transferu nogometaša čija se cijena kreće oko 50 milijuna eura.

Komentara 4

Avatar Vrijeme
Vrijeme
13:01 02.09.2012.

Hahhhaaa,...mos`misliti.

DU
Deleted user
13:28 02.09.2012.

Nakon odlazka Modrića i Van der Varta Baleu će naglo pasti cijena, jer ga nema tko više u Tottenhamu upošljavati loptama kao što su to radili njih dvojica.

DO
dostatoga
14:33 02.09.2012.

mogao je vise zaradit da ga proda u chelsea gdje je modric svojevremeno bio spreman otici a ovaj pohlepni ko vec da je trazi nemoguce cifre. a roman se zamisli i odluci levome uskratiti ligu prvaka. ops, 20tak miliona tako blizu a tako daleko. no kako je da je modric sada ima fakat sansu ispuniti sve svoje nogometne snove. bar sto se klubskih tice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije